Passewaaij  
Kangoeroe-rekenwedstrijd
Datum: 26 februari 2021

Ook dit jaar organiseert voetbalvereniging RKTVC weer voor iedereen, dus ook voor niet-leden, de kangoeroe-rekenwedstrijd. Dit is een jaarlijkse wereldwijde rekenwedstrijd. Vorig jaar is deze ondanks alle coronaproblemen toch doorgegaan. En wel 2 x, beide keren digitaal. Eerst een onofficiële versie van het jaar ervoor en toen de stichting er eenmaal uit was dat het op elke willekeurige alternatieve methode mocht worden afgenomen ook de officiĆ«le versie.

Iedereen die naar het basisonderwijs of het voortgezet onderwijs gaat mag meedoen. Steeds meer scholen in Tiel en omgeving zien af van het organiseren van deze wedstrijd. Daarom heeft RKTVC besloten om dit te doen voor iedereen die mee wil doen, dus ook voor mensen die niet lid zijn van de vereniging. De wedstrijd is ingedeeld per klasniveau. Je mag zelf kiezen welk niveau je doet. Er is geen toegangseis behalve dat je op de basisschool of het voortgezet onderwijs moeten zitten. Ieder deelnemer wint altijd een prijsje en krijgt een certificaat.

De wedstrijd is op donderdag 18 maart 2021 bij RKTVC. De aanvang is om 16:00 en duurt ongeveer een uur voor de basisschoolleerlingen en 75 minuten voor de middelbare schoolleerlingen. Het kost € 4,50 p.p om mee te doen. Hiervan gaat € 3,00 naar de stichting Kangoeroe en gebruiken we de rest voor de kosten die wij maken zoals kopiëren van de opdrachten, potloden en gummen en iets te drinken en te eten voor de deelnemers en het toezicht.

Inschrijven kan tot en met 10 maart 2021 via: annemiek@elgamal.nl

Informatie kan ook gevraagd worden via dit e-mailadres. Verder staat op de website: www.w4kangoeroe.nl veel informatie zoals oefentoetsen.

Naar het begin van deze pagina